10. juni 2011

Sommerferie!!!

Nå kan jeg faktisk si at det er sommerferie! Måtte bare si det. Siden internatet og seconde er ferdig, kan jeg jo fortelle en historie som ikke var morsom da det skjedde, men som faktisk er ganske komisk. Historien heter:
Den gangen brannalarmen gikk
Det var en gang en kveld på internatet. 5 litt småtrøtte jenter hadde akkurat spist middag i skolens kantine. Etter at litt lekser var gjort unna, bestemte ei av disse jentene seg for å dusje. Hun gikk i dusjen, og etter 7 minutter kommer ei av de andre løpende inn og skriker, "BRANNALARMEN KOMMER TIL Å GÅ NÅ!". Jenta i dusjen frika litt ut kan man si, og tok på seg morgenkåpa si og løp bortover gangen. En ting som er litt morsomt med vann og gulv er at de to sammen blir veldig glatt. Mer presist: som å gå på glatta om vinteren. Derfor da hun hadde løpt inn på rommet gikk hun på trynet og slo armen sin i skuffen og blotta så og si hele seg. Helt sikkert et veldig morsomt syn, for å si det sånn. Etter det var det å sitte ute med hele internatet, og få kjeft av vaktmesteren og surveillanter. Jenta fikk seg en god natts søvn den natta for å si det sånn. Snipp, snapp, snute, så var det eventyret ute.

Jada, morsomt der og da var det ikke. Men blåmerket som kom to dager etterpå (!) var veldig vakkert og fargerikt. Ting som dette er veldig morsomt i ettertid, og jeg sitter og ler av det nå. Håper dere likte eventyret.

Snakkas!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar